Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Stamppot buffet Zeist

Geeft u een feest of evenement, waarbij u ook graag een stevige maaltijd wilt serveren? Ga dan voor een ouderwets stamppotbuffet in Zeist van Lumineux. Daarmee weet u zeker dat uw gasten niets te klagen heeft, zeker met de ruime keuze die wij u kunnen bieden. Zo kunt u gaan voor een klassiek stamppotbuffet, waarin u uiteraard een overheerlijke ouderwetse boerenkoolstamppot vindt, geflankeerd door een hutspot en zuurkoolstamppot. Maar u kunt ook kiezen voor stamppotbuffet met een twist. Zo kunt u met een stamppotbuffet van Lumineux uw gasten ook trakteren op rodekoolsstamppot, spruitjesstamppot, blote-billetjes-in-het-grasstamppot en zoete aardappel met pastinaakstamppot. Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Neem eens een kijkje tussen ons aanbod, en laat u verrassen! Handig is dat vrijwel al onze standaard stamppotbuffetten, ‘easy’ genaamd, uit zijn te breiden naar een ‘basic’ of ‘exclusive’ buffet, waarbij er telkens net een beetje meer te kiezen valt.

Catering Zeist

Op het gebied van catering in Zeist valt er echter nog veel meer te kiezen bij Lumineux. Zo kunt u ervoor kiezen de gerechten te laten serveren uit een hippe foodtruck, zoals onze Frietfiets, vanaf de mobiele barbecue of een gezellig ontbijtbuffet te laten verzorgen. Ook een klassiek diner of een hapjesbuffet behoren tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest: u bent er met Lumineux zeker van dat uw buffet tot in de puntjes is verzorgd. Wij nemen alle benodigde materialen mee, en kunnen eventueel zelfs professioneel horecapersoneel voor u aan de slag zetten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden voor uw feest of evenement: van de tent en de meubels tot aan de glazen en de garderobe.

Stamppot buffet of catering Zeist snel online regelen

Heeft u de juiste vorm van catering voor uw evenement in Zeist gevonden? Bestel deze dan snel door de datum, het tijdstip en het aantal personen aan ons door te geven, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.