Terrasverwarming piramide

89.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Terrasverwarming terrasverwarmer flame heater piramide op gas

Breedte 73cm
Hoogte 227cm

Extra informatie

✔ Sfeer d.m.v. zichtbare vlammen
✔ Inclusief gasfles
✔ Verrijdbaar d.m.v. wieltjes
Handleiding terrasverwarming piramide

Piramide terrasverwarmer

Een piramide terrasverwarmer is naast lekker warm ook zeer sfeervol! De piramide terrasverwarmers zijn erg stijlvol door de strakke vorm en de zichtbare vlam. De vlam reikt van onder naar boven, u kunt net als een open haard heerlijk in het vuur staren. Maar als het feest leuk genoeg is, vindt u de piramide terrasverwarmer alleen maar heel gaaf staan op het evenement of in de tuin. Bekijk onze piramide terrasverwarmers op deze pagina.

Terrasverwarmers huren

Bent u op zoek naar een terrasverwarmer om een behaaglijk en knus sfeertje te creëren op uw borrel of feest? Dan bent u bij Lumineux aan het goede adres. Wij ontzorgen u volledig in de aankleding van uw feest. Wilt u dus terrasverwarmers huren, dan leveren wij die inclusief gasfles, zodat u de avond kunt genieten van de warmte van de terrasverwarmer. U hoeft de piramide terrasverwarmer alleen maar in uw winkelmandje te doen en uw bestelling te plaatsen en te betalen. Wij regelen de rest!

Terrasverwarming gas piramide

Wilt u niet bang hoeven zijn dat uw gasten over kabels heen struikelen, dan raden wij u de terrasverwarming op gas aan. De piramide terrasverwarming op gas is zwaar genoeg dankzij het gewicht van de gasfles. Een zuchtje wind laat de piramide terrasverwarmer dus niet zomaar omwaaien. Wel kan het zijn dat er door de wind wat warmteverlies is. Verwacht u dus veel wind tijdens de avond van uw zomerfeest, zorg dan met behulp van een tent of een afscheiding of een scherm dat gasten en de piramide terrasverwarmer beschut staan. Een terrasverwarmer op gas is gemakkelijk te verplaatsen, helemaal met een steekwagentje. Mocht het weer namelijk gedurende de avond veranderen, kunt u ook die avond zelf nog heaters verplaatsen.

Bestel terrasverwarming en toebehoren bij Lumineux

Dus u bent op zoek naar een terrasverwarming? Dan zorgen wij dat u de terrasverwarming met toebehoren op tijd voor uw feest geleverd krijgt. We zetten het zelfs neer op de gewenste plek en leggen u dan ook graag uit hoe de piramide terrasverwarmer of één van de andere terrasverwarmingen werkt. Bij Lumineux werken mensen met ervaring in de aankleding van diverse evenementen, festivals en personeelsbijeenkomsten en andere feesten. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden die wij bieden op onder andere het gebied van terrasverwarming. We staan u graag te woord!

Heeft u ook hier aan gedacht?