Thais buffet

P.p.19.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Soep in dit Thaise buffet:
• Tom kai kai – soep met kokosmelk

Vleesgerechten in dit Thaise buffet:
• Moe phat king – varkenshaas met gember en paddenstoelen in oestersaus
• Ken kiouw waan kai – groene curry met kip, bamboe en aubergine
• Nuea phat kratiam phrik – rundvlees met knoflook-oestersaus
• Procureur met rode rode curry

Visgerechten in dit Thaise buffet:
• Plaa phat priaw waan – gebakken vis met ananas in zoetzure saus

Groentegerechten in dit Thaise buffet:
• Ken kiouw waan kai – groene curry
• Roergebakken groenten in pad see ew

Basisgerechten in dit Thaise buffet:
• Kao phat – gebakken rijst
• Phat thai – gebakken bami

Bijgerechten in dit Thaise buffet:
• Thaise glasnoedelsalade

Extra informatie

Inclusief de benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek per persoon. Indien u meer couverts wenst kunt u deze los bijbestellen.
Wij doen de afwas!

Wij bereiden dit buffet vanaf 25 personen.
Minder personen? Vraag naar de mogelijkheden en de prijs op maat.

Diëten? Allergieën? Geef dit tijdig en gedetailleerd aan. Wij zullen in overleg met de keuken doorgeven wat de eventuele mogelijkheden zijn of welke gerechten hierop aangepast kunnen worden en wat hiervan de eventuele meerprijs is.

Thais buffet

De Thaise keuken is erg divers en daarom is er altijd wel een gerecht te vinden wat bij iemand goed in de smaak valt. Wie houdt er nu niet van een goede curry? Wilt u uw gasten binnenkort een lekkere maaltijd voorzetten? Wenst u hiervan gebruik te maken van het gemak van een buffet? Heeft u geen tijd om zelf de hele dag in de keuken te gaan staan? Kies dan voor een Thais buffet en laat uw gasten genieten van heerlijk Thais eten!

De Thaise gerechten binnen dit buffet

Met een Thais buffet van Lumineux bent u ervan verzekerd dat iedereen lekker te eten krijgt en er genoeg te eten zal zijn voor al uw gasten. Keuze is er genoeg met bijvoorbeeld een curry met varkenshaas, procureur of kip. Ook is er een vegetarische groene curry in dit buffet aanwezig. De curry kunt u combineren met gebakken rijst of bami. Voor de visliefhebbers is er gebakken vis met ananas in zoetzure saus. Door de ruime keuze aan verschillende gerechten kunt u alle gasten laten genieten van de heerlijke Thaise keuken!

Een Thais buffet op locatie

U hoeft alleen een lekker buffet uit te kiezen en aan ons door te geven voor hoeveel personen u het nodig heeft. De rest wordt door ons geregeld. Bovengenoemd buffet komen wij bij u op de afgesproken dag bij u op locatie bezorgen. We nemen dan direct ook alle benodigde serveer- en buffetmaterialen, borden en bestek mee. Mocht u extra couverts nodig denken te hebben kunt u deze altijd bijbestellen. Het buffet wordt voor uitgezet zodat echt alles helemaal voor u klaar staat. De materialen mogen na afloop ook vies weer mee retour. De afwas doen wij ook voor u!

Thais buffet bestellen

Wij verzorgen graag de catering voor uw evenement. Gaat uw voorkeur uit naar een Thais buffet? Schakel ons dan nu in! Indien er speciale wensen zijn omtrent allergieën of diëten horen wij dit graag tijdig zodat we tot een passende oplossing kunnen komen. Dit Thais buffet is te bestellen vanaf 25 personen.

Heeft u ook hier aan gedacht?