Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Pak uit met uw bedrijfsfestival

Het is de trend van het moment, een bedrijfsfestival. Niet zo vreemd, want vrijwel iedereen houdt van de ongedwongen festivalsfeer. Hier leer je collega’s of zakenrelaties op een net andere manier kennen. Om deze sfeer op de juiste manier neer te zetten, is het wel van belang dat u de juiste ingrediënten bij elkaar zet. Denk aan goede catering, goed licht en geluid en natuurlijk styling die past bij een festival. Het is daarom wel zo makkelijk dat u deze en meer zaken onder één dak vindt bij Lumineux. Wij bieden namelijk en totaalconcept voor bedrijfsfestivals. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw feest.

 

 

 

 

Welke sfeer wilt u creëren?

Sfeer is vandaag de dag minstens zo belangrijk als goede catering. Een goed alternatief voor het jaarlijkse buffet of borrel is dan ook het bedrijfsfestival. Ziet u het al voor zich? Foodtrucks met streetfood, een sfeervolle cocktailbar en licht en geluid waar je ‘u’ tegen zegt. U bepaalt precies de sfeer die u wilt neerzetten en wij regelen het. Niet alleen de catering en styling nemen wij voor onze rekening. Waarmee wilt u uw collega’s en zakenrelaties verrassen? Wij bieden amusement in de meest uiteenlopende soorten en maten. Van opblaasfiguren en springkussens tot diverse spelen en fun food. Daar gaan uw gasten nog lang over napraten! U hoeft gelukkig niet zelf de hele middag of avond achter die suikerspinmachine te staan of pizza’s te bakken in de Italian foodtruck. Om uw bedrijfsfestival in goede banen te leiden, kunt u onze ervaren professionals inschakelen. Bijvoorbeeld voor de garderobe, voor in de bediening of als beveiliging.

Gratis inspiratie

Als ervaren ondernemer in catering en partyverhuur zien wij natuurlijk de meest uiteenlopende feesten voorbij komen. Wij delen de inspiratie die wij hier opdoen dan ook graag met u. Heeft u vragen over uw specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan alvast vrijblijvend online een offerte aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Totale ontzorging

  • Informatie over evenement

  • Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij u kunnen helpen om uw evenement een succes te maken.