Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

Bruiloft foodtruck

Bent u voor uw bruiloft nog op zoek naar een leuke manier om uw gasten te laten genieten van lekker eten? Denkt u dan eens aan het huren van één of wellicht zelfs wel meerdere foodtrucks. Bekijk ons gevarieerde aanbod aan foodtrucks en foodfietsen!

Foodtruck huren voor uw bruiloft

De catering is op uw bruiloft een belangrijk onderdeel. Of u nu gezellig wenst te dineren met een wat kleiner aantal daggasten of dat u graag een grote groep mensen mee wilt laten genieten van het eten. Foodtrucks zijn steeds meer in trek bij bruiloften en partijen. Je creëert met foodtrucks direct een leuke, gezellige en unieke sfeer! Als u ervoor kiest één of misschien wel verschillende foodtrucks te huren voor op uw bruiloft weet u zeker dat iedereen lekker zal eten aangezien er dan zeker voor elk wat wils zal zijn. Iedereen kan wat lekkers uitkiezen bij de foodtruck naar keuze.

Arrangementen voor een foodtruck op uw bruiloft

Bij Lumineux werken we met veel verschillende foodtruck arrangementen. Dit verschilt van friet met snacks tot aan een luxe pizza of wellicht een Mexicaans of Indonesisch streetfoodmenu. Er is enorm veel mogelijk. Neem dus gerust een kijkje bij onze ruime variatie aan foodtrucks met bijbehorende menu’s! Naast lekker eten is het ook wel fijn dat er voor de gasten wat te drinken te verkrijgen is. Hiervoor hebben wij de unieke rollende bar truck en bierfiets!  Een mobiele bar waaruit we heerlijke biertjes van de tap, wijn en frisdranken serveren en ook voor de koffie hebben we een mooie optie. Onze koffie piaggio wordt ook altijd erg enthousiast ontvangen als welkom of wellicht als afsluiter.

Foodtruck op uw trouwfeest

Welke foodtruck past het beste bij uw trouwfeest? Voor welke foodtruck u ook kiest, voor allen geldt dat deze wordt geleverd inclusief kok en personeel, eventueel een benodigde uitgiftemeubel en de benodigde serveermaterialen per persoon. De benodigdheden welke wij op locatie wensen zullen wij vooraf aan u doorgeven. Denkt u hierbij aan de benodigde ruimte voor de foodtruck, stroom en water. De prijs is afhankelijk van het aantal mensen en aantal uren, de soort foodtruck en het arrangement dat u hierbij kiest. Mocht u na al deze informatie nog vragen hebben of graag willen dat wij met u meedenken dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast foodtruck voor bruiloften biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Foodfietsen | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks