Catering

Geen evenement, feest of bijeenkomst is compleet zonder goede en heerlijke catering. Lumineux zorgt ervoor dat uw gasten voorzien worden van heerlijke hapjes en maaltijden. Alles wordt huisgemaakt in onze eigen grote professionele horecakeuken. Bekijk onder andere de diverse mogelijkheden voor buffetten, barbecues, hapjes of LX foodtrucks en foodfietsen!

Catering op uw feest

Een feest is niet compleet zonder catering, dit is vaak bepalend voor een evenement. Organiseert u een groot feest? Laat de catering dan verzorgen door Lumineux. Wij zorgen er graag voor dat uw gasten voorzien worden van heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes. Het maakt ons niet uit of u nu een groot of een klein feest geeft. Wij hebben altijd een vorm van catering die aansluit op uw wensen. Benieuwd naar ons aanbod? We lichten het graag toe.

Soorten catering

Geen feest is hetzelfde en smaken verschillen. Dit is waarom u bij ons aan het goede adres bent voor een divers aanbod op het gebied van catering. U kunt bijvoorbeeld denken aan een buffet, salades of hapjes. Of gaat u liever voor een heerlijke barbecue of een walking dinner? Wat tegenwoordig ook een erg populaire keuze is zijn de verschillende foodtrucks. We beschikken over een groot aantal foodtrucks en foodfietsen waaruit we een gevarieerd aanbod aan maaltijden kunnen serveren. Van barbecue tot pizza en pannenkoeken tot wok gerechten. Voor een lekker verfrissend drankje kunnen we de rollende bartruck voorrijden bij u op locatie. Een lekker kopje koffie schenken we uit de originele koffie piaggio. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Catering verzorgd door Lumineux

Zoals u ziet, is er heel veel mogelijk. Wij maken uw evenement graag tot een succes. U kunt Lumineux inhuren voor vrijwel alle denkbare evenementen, zowel zakelijk als privé. Dus of het nu gaat om een verjaardagsfeest, complete bruiloft, bedrijfsfestival of personeelsfeest, we zorgen altijd dat uw gasten niets tekort zullen komen. Voor ieder evenement hebben we de juiste benodigdheden. Wilt u meer weten over onze catering? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.