Foodtrucks

Een echte eycatcher met heerlijke gerechten op uw feest of evenement? Hieronder zijn de diverse originele LX foodtrucks met verschillende specialiteiten te zien. Van wereldse streetfood uit de Big Benz tot low and slow uit de smoker barbecue of een authentieke huisgemaakte steenoven pizza uit de pizza foodtruck. En van lekker speciaalbier uit de Rollende bartruck tot een vers bakje koffie uit de piaggio.
Alles zal vers op locatie door de koks en/of pitmasters van Lumineux worden bereid waardoor de geur je tegemoet komt en er een unieke beleving is.
Kies een van de trucks om de diverse mogelijkheden en menu’s per foodtruck te zien.

Foodtrucks

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher op uw feest of evenement? Bij Lumineux vindt u diverse leuke foodtrucks waar heerlijke gerechten uit worden geserveerd. De verschillende foodtrucks serveren diverse specialiteiten van over de hele wereld. Van wereldse streetfood uit de Big Benz tot aan low and slow uit de smoker barbecue of een huisgemaakte steenoven pizza uit de pizza foodtruck. Naast lekkere gerechten zijn er ook speciale foodtrucks voor drankjes. Lekker speciaalbier uit de Rollende bartruck of een vers bakje koffie uit de piaggio.

Wilt u een foodtruck huren? Op locatie wordt alles vers door de koks en/of pitmasters van Lumineux bereid voor een unieke beleving. De heerlijke geur komt hierdoor de gasten al snel tegemoet. Kies één van de foodtruck thema’s hieronder en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Foodtruck huren

Een restaurant op wielen is een ideaal concept: u kunt de catering overal neerzetten, creëert een unieke belevenis en u wordt betreft catering totaal ontzorgd. Wilt u een foodtruck huren voor uw feest of evenement? Bij Lumineux heeft u keuze uit verschillende foodtrucks om uw gasten te verwennen met smaakvolle gerechten die bereid worden door onze koks.

Foodtruck aan huis of op locatie

Er worden steeds vaker foodtrucks gehuurd voor op feestjes, festivals en evenementen. De foodtrucks zijn al bijna niet meer weg te denken. Bij Lumineux kunt u ook een foodtruck huren voor aan huis of op locatie. Door de hele Benelux kunnen wij met uw gewenste foodtruck aan huis of op locatie langskomen. Wat u precies zelf moet regelen voor de foodtruck aan huis of op locatie staat per foodtruck vermeld op de website. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aantal beschikbare meters waar u rekening mee moet houden voor het plaatsen van de foodtruck. En natuurlijk de stroom- en watervoorzieningen. Wanneer u een foodtruck wilt huren informeren wij u hier graag goed over. Mocht u daarom nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Foodtruck huren bij Lumineux

Heeft één van onze foodtrucks uw aandacht getrokken? De desbetreffende foodtruck huren of een prijsopgave aanvragen doet u gemakkelijk via onze site. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en het aantal uren, de soort foodtruck en het arrangement dat u kiest. De foodtrucks zijn erg in trek, dus het is verstandig om uw foodtruck op tijd te boeken. Wij zullen er dan voor zorgen dat de foodtruck klaarstaat op de dag van uw feest of evenement. U boekt de foodtruck inclusief personeel. Heeft u nog speciale wensen? Alles is bespreekbaar.

Uitgebreid aanbod foodtrucks

Lumineux biedt u een zeer uitgebreid aanbod foodtrucks aan. Onderstaand een greep uit ons ruime assortiment foodtrucks.

Koffie foodtrucks | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Foodfietsen | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Italiaanse foodtrucks |