Rollende bar truck

De beste biertjes en mooiste wijnen schenkt u het liefst vanuit een professionele bar. Houdt u daarbij van een stijlvolle aankleding? Kies dan voor de stoere LX Rollende bar truck!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Let’s roll!

Waar lopen bezoekers van een festival of evenement vaak het eerst naartoe? Juist, naar de bar! Erg belangrijk dus, dat deze herkenbaar en bereikbaar is. Met de LX Rollende bar truck van Lumineux krijgt u dit zeker voor elkaar. Deze prachtige bar is namelijk volledig in hout uitgevoerd en met bijpassende verlichting en statafels is dit met recht een opvallende verschijning. De naam zegt het natuurlijk al, deze bar rijdt u overal heen. U kiest de plaats en wij doen de rest.

Frisse drankjes vers geschonken

Van de beste biertjes tot de mooiste wijnen. Uit de LX Rollende bar truck komen de lekkerste drankjes tevoorschijn. Hier horen ook frisdrank en fruitwater bij. Op die manier maakt u alle gasten gegarandeerd blij. Wij verzorgen trouwens niet alleen de drankjes. Onze medewerkers zorgen ervoor dat al die biertjes netjes getapt worden in de glazen die wij zelf meenemen. Eigenlijk hoeft u dus alleen een mooie plaats uit te zoeken. Hadden we trouwens al gezegd dat wij niet één, maar diverse fijne biersoorten van de tap schenken? Wij kunnen schenken naar uw wens, zo maakt u uw feest nog persoonlijker.

Informatie en beschikbaarheid

Benieuwd of de LX Rollende bar truck nog beschikbaar is op de datum van uw feest of evenement? Voor deze en andere vragen kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers. Wij ontzorgen u namelijk met volledig partyverhuur voor een goed feest, van catering tot aankleding. Contact opnemen kan tijdens kantoortijden via mail of telefonisch. Ook kunt u online een terugbelnotitie maken. Onze professionals nemen dan zo snel mogelijk contact met u. We voorzien u graag van antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie.