Hapjes

Wilt u uw gasten een heerlijk hapje aanbieden? Wij hebben een groot aanbod van diverse borrelplanken tot warme snacks of koude hapjes.
Of kies voor een compleet verzorgd borrelarrangement van zowel koude als warme hapjes inclusief dranken, personeel en benodigdheden.

Hapjes bestellen

Geeft u binnenkort een feest of bent u een evenement aan het organiseren? Daar horen natuurlijk lekkere hapjes bij. U hoeft hiervoor zelf niet in de keuken te gaan staan, want u bestelt uw hapjes gemakkelijk bij Lumineux. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod koude en warme hapjes en heerlijke, gevarieerde borrelplanken. Wij maken alles vers voor u in onze eigen keuken, zodat uw gasten de lekkerste hapjes kunnen eten. Benieuwd wat u kunt verwachten? We leggen het graag aan u uit.

Borrelplanken

Het is op een feest of evenement erg leuk om borrelplanken met hapjes te serveren. U kunt met de hapjes rond gaan of ze op de tafels plaatsen zodat uw gasten van al het heerlijks kunnen genieten. Zo’n mooie houten, goedgevulde borrelplank zal zeker goed ontvangen worden. U kunt zelf een keuze maken uit ons grote aanbod borrelplanken met diverse huisgemaakte hapjes. Of u nu kiest voor een borrelplank met vlees-, vis- of vegetarische hapjes, u weet zeker dat de gasten niks tekort zullen komen.

Borrelarrangement

Als u helemaal voor het gemak wilt gaan kunt u ook kiezen voor een van de borrelarrangementen. Met een borrelarrangement heeft u fris- en alcoholische dranken en zowel koude als warme hapjes. Het voordeel hiervan is dat bij dit arrangement ook het personeel en barmaterialen zoals bar, koeling, glaswerk, dienbladen en benodigdheden inbegrepen zijn. U bent dan direct helemaal klaar. U heeft de keuze uit drie verschillende borrelarrangementen, dus aan u hoe uitgebreid u het wenst te hebben.

Hapjes bestellen bij Lumineux

Natuurlijk kunt u ook kiezen uit een ruime variatie aan koude en warme hapjes. Of u dus wenst te gaan voor kaas, worst en olijven of een uitgebreide bittergarnituur, het is allemaal mogelijk. Kijkt u gerust eens rond naar het aanbod. Weet u zelf niet zo goed hoeveel hapjes u het beste kunt bestellen of heeft u andere vragen of ideeën? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag.