Borrelplanken

Met deze heerlijke borrelplanken maakt u uw feest of evenement echt af. Stoere sfeervolle houten planken gevuld met een divers assortiment huisgemaakte hapjes. Leuk om mee rond te gaan of om op de tafels te plaatsen.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Borrelplanken

Bij een gezellige borrel horen natuurlijk borrelplanken gevuld met de heerlijkste hapjes. Het neerzetten van een borrelplank op een tafel bij een feest of evenement is een echte aanrader. Zo hoeft u zelf niet meer rond te gaan met schalen met hapjes, aangezien de hapjes al geserveerd zijn op tafel. Bij Lumineux bent u aan het juiste adres voor het bestellen van de lekkerste borrelplanken. Benieuwd naar de mogelijkheden en het aanbod? We leggen het graag aan u uit.

Borrelplanken met koude en warme hapjes

Bij een goed georganiseerd feest of evenement horen de meest lekkere hapjes. Bij Lumineux bent u aan het juiste adres als u koude en warme hapjes wilt bestellen geserveerd op een borrelplank. Op de borrelplank kunnen diverse heerlijke hapjes liggen, denk bijvoorbeeld aan kaas, worst, ham en spiesjes met tomaat en mozzarella. Als u weet hoeveel (sta)tafels er bij uw feest staan dan kunt u gemakkelijk beslissen hoeveel borrelplanken u wenst. We zorgen er altijd voor dat de planken goed gevuld zijn zodat er genoeg hapjes zijn voor uw gasten.

Sfeervol

Borrelplanken zijn niet alleen handig om hapjes op te serveren, het staat ook nog eens hartstikke sfeervol op de tafel. Het is daarom niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor borrelplank. Til dus het borrelmoment naar een hoger niveau en laat uw borrelplank bezorgen bij u op locatie.

Wensen?

Het grote voordeel van het bestellen van borrelplanken bij Lumineux is dat u hierdoor niet zelf in de keuken hoeft te staan. Alle hapjes worden altijd vers bereid en smaken altijd heerlijk. Hier maakt u vast een goede indruk mee op uw gasten. Daarbij maakt het bij Lumineux niet uit hoeveel gasten er komen op uw feest. Wij kunnen zoveel borrelplanken maken als u wilt. Heeft u nog vragen of bepaalde wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en bespreken graag de mogelijkheden met u.