Koude hapjes

Uw gasten een heerlijk hapje aanbieden?  Wij hebben een divers assortiment koude hapjes van een gevuld eitje bij menu easy tot gevulde glaasjes met zalmmouse of carpaccio bij menu exclusive.
Ook voor tafelgarnituur waaronder olijven en kaasstengels tot een schaal Hollandse kazen bent u bij ons aan het juiste adres!
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Koude hapjes bestellen?

Als u een feest gaat organiseren dan zijn er een hoop dingen die u moet regelen. Zo is het belangrijk dat u een locatie heeft waar uw gasten terechtkunnen en wilt u natuurlijk de lekkerste drankjes en hapjes serveren. Voor dat laatste hebben wij een oplossing. U hoeft namelijk zelf niet in de keuken te staan, want wij maken voor u de lekkerste verse koude hapjes voor uw feest. Benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen het graag aan u uit.

Aanbod koude hapjes

Bij Lumineux bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod koude hapjes. Denk bijvoorbeeld aan schalen met kaas en worst. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de wat meer luxere hapjes. Van stokbroodjes carpaccio en tomaat en mozzarella spiesjes tot gevulde champignons en crostini’s met serranoham: wij maken het allemaal. Neem een kijkje tussen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Koude hapjes voor een feest bezorgen

Wij bezorgen de koude hapjes bij u op locatie. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Ideaal, want zo komen er geen extra kosten bij waar u rekening mee moet houden. Geef aan op welke dag u de koude hapjes voor uw feest wenst en we zorgen ervoor dat u op de aangegeven dag en locatie de hapjes heeft.

Speciale wensen

Lumineux is de specialist in het verzorgen van catering voor uw feest. Wij nemen al uw zorgen uit handen, zodat u zelf niet meer druk bezig hoeft te gaan in de keuken. Daarbij maakt het bij Lumineux niet uit hoeveel gasten er komen op uw feest. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen voldoende heeft. Daarbij snappen we dat het lastig kan zijn hoeveel u moet bestellen. Als u hier niet uitkomt dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u advies op maat. Heeft u nog speciale wensen? Deel deze dan met ons en we bespreken de mogelijkheden met u.