Warme hapjes bestellen?

Warme hapjes zijn de perfecte toevoeging van een feest. Wilt u zelf niet in de keuken staan? Dan raden we u aan om uw warme hapjes te bestellen bij Lumineux. De hapjes worden vers bereid op uw aangegeven dag en u kunt de hapjes ophalen of laten bezorgen op locatie. Wij zorgen altijd dat we de hapjes zo verpakken dat deze warm geserveerd kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en het aanbod? We leggen het graag aan u uit.

Aanbod warme hapjes

Als u een feest of evenement gaat organiseren dan wilt u natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben. Om dit te bevorderen is het een idee om uw gasten warme hapjes voor te schotelen. Bij Lumineux bent u aan het juiste adres als u warme hapjes wilt bestellen. Zo doet een heerlijke bittergarnituur het altijd goed. Daarnaast hebben we ook heerlijke mixen Asian fingerfood. Daarbij kunt u denken aan mini loempia’s, mini satéstokjes en vlammetjes. De hapjes worden altijd geserveerd op schalen waarmee u kunt rondgaan. Neem een kijkje tussen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Speciale wensen

Het grote voordeel van het bestellen van warme hapjes voor uw feest bij Lumineux is dat u nooit veel geld kwijt bent en dat de hapjes altijd vers worden bereid en heerlijk smaken. Daarbij maakt het bij Lumineux niet uit hoeveel gasten er komen op uw feest. Wij kunnen warme hapjes maken voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij geven u graag advies op maat bij het plaatsen van een bestelling, zodat u voldoende warme hapjes bestelt voor uw gasten. Heeft u nog vragen of bepaalde wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en bespreken graag de mogelijkheden met u.