Ontbijt & Lunch

Wilt u een ontbijt & lunch organiseren voor uw collega’s of familie? Dan hoeft u hier niet lang voor in de keuken te staan. Bij Lumineux bestelt u namelijk compleet verzorgde ontbijt- en lunchbuffetten die we bezorgen bij u op locatie.

Ontbijt & lunch

Wilt u gezellig met uw collega’s of familie ontbijt en lunchen? Dan vergt dit de nodige voorbereidingen. Toch hoeft het helemaal niet zo lastig te zijn. Ga voor gemak en bestel een ontbijt & lunch bij Lumineux. Zo hoeft u zelf geen inkopen te doen en in de keuken te staan, want wij verzorgen een compleet ontbijt of lunch en bezorgen deze bij u op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen het graag aan u uit.

Ontbijt bestellen

Pistolets, yoghurt, vers fruit en eieren: het zijn stuk voor stuk lekkernijen die niet mogen ontbreken bij een ontbijt. Als u met een grote groep mensen wilt ontbijten dan is het natuurlijk mogelijk om zelf inkopen te doen. Toch is het makkelijker om dit uit te besteden aan een gespecialiseerde partij, zoals Lumineux. Wij verzorgen speciaal voor u een compleet verzorgd ontbijt en bezorgen deze bij u op locatie. Ons ontbijtbuffet bestaat uit de lekkerste broodjes en sapjes waarmee u de dag goed begint.

Lunch bestellen

Ook voor een heerlijke lunch bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Bestel de lekkerste verse broodjes, zoals een broodje gezond, brie of gerookte zalm. Vindt u het lastig om te kiezen wat iedereen lekker vindt? Ga dan voor makkelijk en kies voor een compleet verzorgd lunchbuffet. Daarbij kunt u het zelf zo luxe maken als u wilt. Neem een kijkje tussen ons aanbod en maak een keuze.

Ontbijt & lunch bezorgen?

Wilt u ook graag een ontbijt of lunch bestellen bij Lumineux? Neem dan een keuze uit ons ruime aanbod en laat het ons weten op welke dag u het ontbijt of lunch wilt hebben. Daarbij zit bezorgen bij de prijs inbegrepen. Zo hoeft u geen rekening te houden met extra kosten. Ook geldt dat we alles altijd vers bereiden, zodat u samen met uw gasten kunt genieten van de lekkerste broodjes en drankjes. Heeft u nog vragen of bepaalde wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en bespreken graag de mogelijkheden met u