High tea

Bent u op zoek naar een partij waar u terechtkunt voor een high-tea? Bij Lumineux kunt u een compleet verzorgde high-tea bestellen tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

High tea bestellen

Het is de trend van dit moment: uw gasten een heerlijke high tea voorschotelen. Dit is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens erg gezellig. Dus wilt u ook graag een high tea organiseren voor uw collega’s, familieleden of vrienden? Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf inkopen te doen, maar hoe fijn is het om dit uit te laten besteden aan een professionele partij? Lumineux is de specialist in het verzorgen van een high tea voor zowel kleine als grote gezelschappen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een high tea bestellen? We leggen het graag aan u uit.

High tea op locatie

Wij van Lumineux zijn de specialist in het verzorgen van diverse caterings op locatie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijk high tea buffet. Bij een high tea worden verschillende smaken thee gedronken en worden er zowel zoetigheden als hartigheden gegeten. Denk bijvoorbeeld aan scones, bonbons, sandwiches met gerookte zalm en quiches. Wilt u liever een iets luxere high tea? Kies dan voor het luxe buffet. Extra hierbij zijn onder andere mini cheesecakes, amuse glaasjes met garnalen en carpaccio en zoutjes van de bakker.

Materialen

Als u een high tea bestelt bij Lumineux dan nemen we al uw zorgen uit handen. Wij zorgen dat de thee en hapjes bij u worden bezorgd op locatie op uw gewenste dag. Daarbij zorgen we er ook voor dat de juiste materialen voor de high tea worden meegeleverd. Dit houdt in de praktijk in dat we uw high tea van A tot Z regelen. Heeft u nog speciale wensen? Geef dit dan door aan ons en we bespreken de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op en onze specialisten staan u graag te woord.