Salades

Onze verse salades zijn heerlijk voor lunch of diner. Van maaltijdsalades zoals carpaccio, eendenborst of geitenkaas tot mooi opgemaakte saladeschotels van huzarensalade, zalmsalade of waldorfsalade. Bekijk het assortiment.

Salades bestellen

Bent u op zoek naar een partij waar u de meest heerlijke salades kunt bestellen voor uw feest of evenement? Dan is Lumineux uw geschikte partner. Salades worden voornamelijk gegeten als voorgerecht en worden vaak geserveerd in buffetvorm. Kies voor diverse salades zodat u uw gast zelf kunt laten kiezen wat ze willen eten. Bent u ook benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden van salades bestellen? We leggen het graag aan u uit.

Salades voor uw buffet

Salades zijn de perfecte starter voor een diner. Bij Lumineux bestelt u heerlijke verse salades tegen een betaalbare prijs. Zo kunt u kiezen uit een caesarsalade, kip kerrie saladeschotel, tonijnsalade, zalmsalade, carpacciosalade en ga zo maar door. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een saladebuffet. Ideaal, want dit buffet bevat de populairste maaltijdsalades. Al onze salades worden geserveerd op schalen en zijn leverbaar vanaf 5 tot 12 personen. Daarbij serveren we altijd brood en kruidenboter bij de salades. Wilt u dus ook een salade bestellen als voorgerecht voor op uw feest of evenement? Neem dan een kijkje tussen het aanbod en maak een keuze.

Bezorgen

Zit u er ook aan te denken om salades te bestellen voor uw feest of evenement bij Lumineux? Geef dan aan welke salades u graag wilt hebben en voor hoeveel personen u eten wilt bestellen. Daarbij is het ook belangrijk dat we weten op welke dag u de salades nodig heeft en of u het komt ophalen of we het moeten bezorgen. Heeft u nog speciale wensen? Geef dit dan door aan ons en we bespreken de mogelijkheden met u. Onze specialisten staan u graag te woord en bereiden de salades speciaal voor u op maat.