Evenementen

Een feest verzorgen kan nogal wat voeten in aarde hebben. Lumineux kan u een groot aantal zorgen uit handen nemen. Bekijk onze mogelijkheden.

    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een evenement verzorgen met Lumineux

Een feest verzorgen kan nogal wat voeten in aarde hebben. Hoe kleedt u de locatie aan? Is er een overkapping nodig? Wat doen we met het eten? Past de foodtruck op onze locatie? Lumineux kunt u de zorgen uit handen nemen. Wilt u alleen een tent huren en catering bestellen, maar de rest zelf doen? Dat kan. Maar Lumineux biedt ook de mogelijkheid uw feest compleet uit handen te geven, van de aankleding tot aan het personeel. Wij kunnen op elke locatie een compleet (thema)feest opbouwen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alleen een barbecue of een complete ervaring

Elk feest of evenement is verschillend. In grootte, aankleding, stijl en type gasten. Door onze ruime ervaring op het gebied van catering en horeca zijn wij van alle markten thuis en kunnen we op elke gewenste locatie een feest op maat organiseren. Een romantische bruiloft in pagodetenten met een chique diner en houten dansvloer? Geen probleem. Een netwerkevenement in een stijlvolle stretchtent met bar en barbecue? Dat kan ook. Echte eyecatchers d.m.v. foodtrucks en foodfietsen met heerlijke gerechten? Heeft Lumineux ook!
U kunt bij ons terecht voor een complete ervaring, waarbij wij alles regelen: van de aankleding, de toiletwagens en bar tot aan het bestek en het personeel. Maar u kunt bij ons ook een deel van uw feest regelen. Zo heeft Lumineux een volledig partyverhuurassortiment met onder andere tenten, barbecues, glaswerk, verlichting en vloeren. Zo bent u voor elk feest of evenement, van elke grootte, bij Lumineux aan het juiste adres, wat uw wensen ook zijn.

Levering op elk gewenst moment

Heeft u uw eigen feest of evenement al helemaal voor ogen, weet u precies wat u allemaal nodig heeft, en regelt u het graag zelf? Kijk dan snel in onze webshop voor uw partybenodigdheden en bestel de items die u op uw evenement kan gebruiken. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de juiste datum op locatie geleverd wordt. Wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden op het gebied van het uit handen geven van uw feest? Neem dan gauw contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen met u, en gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Types evenementen waar Lumineux geheel ontzorgt

Lumineux is actief op vrijwel alle soorten evenementen, zowel zakelijk als privé. Een kort overzicht: