Frietfiets

Bent u op zoek naar een foodtruck die de heerlijkste ambachtelijke patat en snacks kan serveren? Lumineux beschikt over verschillende mooie en unieke frietfietsen. Deze eyecatcher zal zeker iets toevoegen aan uw feest.

Frietfiets huren

Uw gasten voorzien van lekker eten is een belangrijk onderdeel van elk feest of evenement. Een zakje verse friet lust zo goed als iedereen en zal dus zeker goed ontvangen worden. Nog leuker is het om er een mooie beleving bij te bieden door de friet en snacks uit te laten geven uit een van onze frietfietsen. Zo kunt u uw gasten laten genieten van heerlijke verse friet en snacks van de frietfiets en dit gewoon gemakkelijk in uw eigen tuin of op een andere door u gekozen locatie.

Arrangementen bij de frietfietsen

Bij Lumineux hebben we verschillende frietfietsmenu’s zoals bijvoorbeeld ambachtelijke friet met diverse sauzen of een menu met ambachtelijke friet, diverse sauzen en snacks. U kunt ook gaan voor een menu met ambachtelijke friet met hierbij huisgemaakte gyros, tzatziki en diverse sauzen. Aan u dus de keuze waar u uw gasten mee wenst te verblijden. De prijzen zijn per portie en mogelijk vanaf 100 porties en zijn gebaseerd op een tijdsduur van 2,5 uur.  De frietfietsen zijn ook erg leuk te combineren met één van onze andere foodtrucks of foodfietsen zodat u een gevarieerd aanbod heeft aan verschillende soorten keukens. Neemt u gerust eens een kijkje bij ons complete aanbod.

Frietfiets op uw feest

Wilt u een uw gasten verrassen met een frietfiets op uw feest? Voor de frietfiets geldt dat deze altijd wordt geleverd inclusief kok en de benodigde serveermaterialen per persoon. Op locatie dient u er wel rekening mee te houden dat er een aantal zaken aanwezig dienen te zijn. Voor een frietfiets houdt dit in dat er circa 3×2 meter beschikbare ruimte nodig is voor de frietfiets. Hiernaast is een vrije groep stroom 230V nodig. Indien er wellicht nog mensen aanwezig zijn met allergieën of diëten dan horen we dit graag tijdig. We kunnen dan in overleg met de keuken kijken wat er wellicht aangepast kan worden en wat hiervan de eventuele meerprijs zal zijn. Hier houden we u uiteraard altijd van op de hoogte. Vraag nu een passende offerte aan!

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast frietfiets biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Food fietsen | Bruiloft foodtrucks | Bar foodtrucks | IJs foodtruck | Alle foodtrucks