Contact

Lumineux
Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

Telefoon
030 - 27 41 609
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00uur.

Email
info@lumineux.nl

IJsfoodtruck

Foodtruck ijs

Een feest of evenement in de zomer? Dan is een verkoelend ijsje heerlijk. U verwent uw gasten met de lekkerste smaken ijs, geserveerd vanuit een ijssalon op wielen. De icecream foodtruck is goed te combineren met allerlei andere foodtrucks of eetgelegenheden. De foodtruck ijs reserveert u gemakkelijk via onze site.

Foodtruck met ijs niet alleen voor in de zomer

De foodtruck met ijs is niet alleen voor in de zomer. Het is naast verkoelend ook gewoon een heerlijk toetje of tussendoortje voor na een winterbbq. De icecream foodtruck is erg veelzijdig. Zo kunt u deze inzetten samen met andere foodtrucks op een winterfair. U kunt de ijs foodtruck als toevoeging op een diner inzetten, bijvoorbeeld op uw trouwdag. Of als tussendoortje op een expositie. De foodtruck ijs is klein en daardoor gemakkelijk binnen te zetten, waardoor de ijskar dus het hele jaar, met weer en wind ingezet kan worden! Heerlijk, het hele jaar door lekkere ijsjes met de beste toppings.

IJskar op locatie

Door de gehele Benelux verzorgen we de ijskar op locatie. Woont u in Almelo, Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam Leeuwarden of Breda? Geen probleem. Geeft u aan ons door wanneer en waar uw event is, dan zorgen wij dat de icecream foodtruck minimaal één dag voor uw event bezorgd wordt en één dag nadertijd halen we de ijskar weer op. Wist u dat u zelf uw ijssmaken kunt uitzoeken? Wij stellen het menu samen op aanvraag, afhankelijk van het aantal personen. Gaat u voor aardbei, vanille, chocolade, pistache, noten, meloen of cheesecake? Wat is uw lievelingssmaak ijs?

Foodtruck ijs huren bij Lumineux

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Icecream foodtruck van Lumineux? Wij ontzorgen u volledig van catering tot aankleding. Bent u nog op zoek naar een foodtruck met de lekkerste pizza’s en pasta’s of een foodtruck voor de lekkerste koffies of een rollende keuken? U huurt 9 verschillende foodtrucks gemakkelijk via onze site. Heeft u vragen, neem contact met ons via de site of bel ons! We staan u graag te woord.

Alle foodtrucks van Lumineux

Naast de IJsfoodtruck biedt Lumineux nog meer soorten foodtrucks aan om uw feest compleet en geslaagd te maken. Ontdek ons volledige aanbod foodtrucks hier.

Koffie foodtrucks | Italiaanse foodtrucks | Hamburger foodtrucks | Friet fietsen | Pannenkoeken & poffertjes foodtrucks | Foodfietsen | Bar foodtrucks | Bruiloft foodtrucks | Alle foodtrucks