Partyverhuur

De juiste items voor uw bijeenkomst, feest of evenement nodig? Bij Lumineux bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod meubilair, tenten, bars, koelingen, bestek, glas en servies. Bekijk tevens de uitgebreide collectie van bijvoorbeeld airhockeytafels tot zitzakken en van afzetpaaltjes tot whiteboards.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Partyverhuur

Tijdens uw feest of evenement wilt u natuurlijk dat alles er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Kies daarom voor Lumineux. Wij zijn gespecialiseerd in partyverhuur en catering en bieden alles wat u zich maar kunt wensen. Alle spullen zelf aanschaffen is vaak een dure aangelegenheid, daarom verhuren wij allerlei producten die goed van pas zullen komen. Dit doen wij al ruim 10 jaar met veel passie. Of het nu gaat om één statafel of een geheel verzorgde bruiloft, wij bieden u een compleet aanbod.

Aanbod partyverhuur

Als u begint met het plannen van een evenement, dan is de eerste stap het regelen van de grote items. Tenten zijn hier een goed voorbeeld van. In ons assortiment vindt u allerlei soorten tenten. Kleine partytenten van bijvoorbeeld 3×3 meter, pagodetenten, frametenten of echte eyecatchers zoals onze stretchtenten. Een stretchtent is een echte blikvanger waarmee je gelijk een hoop sfeer creëert. Stretchtenten zijn erg veelzijdig, omdat ze geen vaststaande vorm hebben. Goed nieuws, u hoeft de tenten niet zelf op te bouwen. Lumineux beschikt over de juiste materialen en kennis om deze op professionele en veilige wijze bij u te plaatsen. Na de tent is het tijd om de kleinere producten te regelen. Denk hierbij aan mooi meubilair, aankleding en uiteraard glaswerk en servies. Een mooie bar, koelingen, uitgiftematerialen, champagneglazen, tafellinnen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij verhuren het. Naast de verhuur verzorgen wij ook de complete catering voor uw feest en beschikken we ook over een groot aantal originele foodtrucks en foodfietsen.

Altijd op tijd geleverd

Heeft u onze partyverhuur artikelen bekeken en alles gevonden wat u nodig heeft? Plaats uw bestelling vandaag nog. U kunt aangeven wanneer u de verhuurmaterialen nodig heeft en wij zorgen ervoor dat de materialen op tijd bij u op locatie bezorgd worden. Vind u het lastig een keuze te maken tussen zoveel aanbod? Wij voorzien u graag van advies. Vertel ons wat u in gedachten heeft en we denken graag met u mee om tot een goed resultaat te komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.