Amusement

Lumineux biedt allerlei soorten amusement om uw feest, evenement, bijeenkomst of markt helemaal compleet te maken. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment spelen, fun food, marktkramen en opblaasfiguren zodat er altijd iets bij zit wat u aanspreekt.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Amusement

Bij een evenement hoort amusement. Lumineux biedt allerlei soorten spellen en opblaasbare artikelen om uw bruiloft, verjaardagsfeest of evenement helemaal compleet te maken. Alles wat wij verhuren op het gebied van amusement is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan gestelde veiligheidseisen. Heeft u een evenement gepland dat meerdere dagen duurt? Geen probleem, vooraf kunt u aangeven hoe lang u iets wenst te huren. Zowel voor kleine en grote feesten kunt u bij ons terecht voor amusement.

Soorten amusement

Weet u al wat voor soort amusement goed aansluit op uw evenement of feest? Wellicht heeft u een bepaald thema of bent u van plan een speciale spelhoek te creëren. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee. Onze speelapparatuur verkeert in perfecte staat en wordt altijd schoon bij u afgeleverd. We hebben uiteraard nog veel meer te bieden. Een echte sjoelbak bijvoorbeeld, door iedereen geliefd. Of wat dacht u van tafelvoetbal, pooltafel of een air hockey tafel? Ook een suikerspinmachine of popcornmachine zullen zeker een leuke aanvulling zijn. Is er iemand 50 geworden? Bij Lumineux vindt u geweldig leuke opblaasbare poppen in de vorm van Sarah en Abraham. Deze zijn een echte blikvanger op een feestje of in de tuin van de jarige. Onze opblaasfiguren worden geleverd met een 220V blower, scheerlijnen en haringen, zodat u zeker weet dat de pop goed blijft staan. Bent u naar iets op zoek, maar ziet u het niet staan op onze website? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Amusement op z’n best

Lumineux heeft alles voor uw feest. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten amusement, maar ook voor licht en geluid, catering en partyverhuur. Het is mogelijk om één item te huren of de complete aankleding van uw bruiloft of feest door ons te laten verzorgen. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment, zodat er altijd iets bij zit wat u aanspreekt. Onze producten leveren en verzorgen we door heel Nederland tegen scherpe transporttarieven. Het is ook mogelijk om artikelen af te halen in ons magazijn.