Opblaasfiguren

Wilt u graag opblaasfiguren huren? Bij Lumineux bent u aan het juiste adres voor het bestellen van diverse opblaasfiguren zoals Abraham en Sarah.
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Opblaasfiguur bestellen

Bent u op zoek naar een partij waar u terechtkunt voor het huren van een opblaasfiguur? En wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan is Lumineux de partner die wij aanbevelen. Bij Lumineux bestelt u diverse opblaasbare figuren voor verschillende gelegenheden. Bent u ook benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden van een opblaasfiguur bestellen? Lees dan gauw verder, want we leggen het graag aan u uit.

Opblaasfiguur aanbod

Bij Lumineux vindt u een ruim aanbod met opblaasfiguren die u kunt gebruiken als aankleding voor een feest, evenement of andere gelegenheid. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een opblaasbare Sarah of Abraham in de tuin te zetten van iemand die 50 is geworden? Hier verrast u de jarige gegarandeerd mee! Maak het af met een opblaasbare boog in de Sarah of Abraham stijl en de tuin ziet er hartstikke feestelijk uit. Bent u op zoek naar een ander feestelijk opblaasbaar item? Dan is een opblaasbare champagnefles een goed idee. Zet dit neer bij de ingang van een tent of feestlocatie en uw gasten zien meteen waar het feest is.

Opblaasfiguur op locatie

Zit u er ook aan te denken om een opblaasfiguur voor uw feest of evenement te huren bij Lumineux? Geef dan aan welk opblaasfiguur u graag wilt hebben en wanneer u deze in huis wilt hebben. Daarbij is het mogelijk dat u het opblaasfiguur komt ophalen of we het moeten bezorgen. Geef ook aan hoe lang u het figuur wenst te hebben en we bespreken met u of dit kan. Heeft u nog speciale wensen? Geef dit dan door aan ons en we bespreken de mogelijkheden met u. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u graag van advies op maat zodat u een opblaasbaar figuur bestelt die past bij de gelegenheid.