Spelen

Lumineux biedt allerlei diverse spelen aan om uw borrel, bijeenkomst, feest of evenement nog leuker te maken!
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag
✔️ Prijzen zijn inclusief BTW

Spelen

Bent u voor een te organiseren feest of evenement nog op zoek naar amusement om uw gasten te vermaken? Kijkt u dan eens bij onze spelen. Bij Lumineux verhuren wij diverse spelen om uw feest compleet te maken.

Spelen huren

Als u een feest of evenement gaat organiseren begint u natuurlijk met het regelen van de grote materialen zoals tenten en meubilair. Indien u uw gasten naast lekker eten en drinken ook wil vermaken is het altijd een leuk idee om spelen te huren. Zo weet u zeker dat uw gasten zich niet zullen vervelen tijdens het evenement. We hebben diverse artikelen in de verhuur zodat er zeker iets bij zal zitten wat passend is voor uw publiek.

Soorten spelen

In ons assortiment spelen hebben we diverse leuke artikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een airhockeytafel. Dit is een zeer populair spel wat bijna iedereen wel kent uit de speelhal. Ook een pooltafel of voetbaltafel zullen zeker goed ontvangen worden door uw gasten. Of gaat u liever voor de oudhollandse sjoelbak? Kijkt u gerust eens wat we u te bieden hebben aan spelen voor op uw evenement.

Spelen huren bij Lumineux

Wenst u één of wellicht meerdere spelen te huren bij Lumineux? U bestelt de gewenste artikelen zeer eenvoudig via onze website. U geeft aan wat u wenst te huren en wanneer u het nodig heeft en waar u het wenst te gebruiken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de materialen op de dag voor de gebruikersdag afgeleverd worden bij u op locatie en nadien natuurlijk ook weer worden opgehaald. We bezorgen onze producten door heel Nederland tegen scherpe transporttarieven. U kunt er ook altijd voor kiezen de materialen zelf af te halen en retour te brengen. Wij zorgen er dan voor dat de materialen op de afgesproken dag voor u klaar staan in ons magazijn te Nieuwegein.