Glas

Glaswerk huren? Wij hebben een groot en divers assortiment amuseglazen om hapjes in te serveren,  divers glaswerk zoals karaffen en limonadetaps en uiteraard alle benodigde en gewenste drinkglazen.
✔️Wij verzorgen de afwas
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Glas huren bij Lumineux

Zonder iets te drinken is er geen feestje; dat is toch wel een stelregel. Veel mensen hebben echter niet genoeg glaswerk in huis om alle gasten op een feest of evenement van drinken te kunnen voorzien. Lumineux biedt de uitkomst. Bij ons huurt u glazen en andersoortig glaswerk in alle soorten en maten zodat u elk drankje in stijl kunt serveren. Door glazen te huren weet u ook zeker dat u voldoende glazen heeft, en niet halverwege de avond aan de afwas staat. Onze schoonmaakservice zorgt er zelfs voor dat u helemaal niet aan de afwas hoeft.

Soorten glas

Bij Lumineux kunt u verschillende soorten glazen huren. Zo vindt u bij ons waterglazen in het assortiment water- en picardieglazen, maar ook longdrinkglazen. De water- en frisdrinkers komen zo uitstekend aan hun trekken. Voor de wijnliefhebbers hebben wij niet alleen wijnglazen, maar ook karaffen in het assortiment. Zo’n karaf kan ook uitstekend gebruikt worden voor het op een stijlvolle manier uitschenken van water. Verder vindt u bij Lumineux borrelglazen, likeurglazen, cocktailglazen, sherryglazen, cognacglazen en glazen voor speciale koffies.
Naast glaswerk verhuurt Lumineux ook andersoortig servies, zoals schalen, borden, cocktaillepels en bestek. Bij ons vindt u alles wat u voor een feestje nodig kan hebben. Ziet u door de bomen het bos niet meer, en geeft u de organisatie van uw feest graag uit handen? Lumineux kan uw evenement van A tot Z verzorgen. Van de tent en de bar tot aan het personeel en de toiletwagen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Levering op elk gewenst moment

Weet u hoeveel gasten u kunt verwachten op uw feest en evenement, en kunt u zo ongeveer inschatten wie wat drinkt? Maak dan snel uw keuze in ons ruime assortiment. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de juiste datum op locatie geleverd wordt. De prijzen zijn inclusief schoonmaakservice. Weet u niet helemaal zeker wat u precies nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.