Toiletten

Een toiletwagen huren voor uw feest of evenement? Met verschillende afmetingen in diverse prijsklassen heeft Lumineux vast het juiste buitentoilet voor u. Bekijk ons ruime assortiment en maak uw keuze.
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Toiletwagens huren

Voor een feest of evenement met een wat groter aantal gasten is een toiletwagen onmisbaar. Bij Lumineux vindt u een ruim assortiment aan toiletwagens om te huren, in verschillende afmetingen en in diverse prijsklassen. Daar zit ongetwijfeld een optie tussen die past bij uw wensen, en ervoor zorgt dat uw gasten niet lang in de rij hoeven te staan. De buitentoiletten worden schoon afgeleverd en door Lumineux op locatie geplaatst.

Soorten toiletwagens

De meest bescheiden toiletwagen in het assortiment is de variant met twee toiletten en één wasgelegenheid. Niet genoeg voor het aantal gasten dat u verwacht? Geen probleem. Lumineux verhuurt ook wagens met meerdere wc’s. Zo kunt u kiezen voor een toiletgroep met drie damestoiletten en één voor de heren, of twee om twee met een extra urinoir. De grotere wagens hebben een scheidingswand tussen de dames- en de herentoiletten, met elk een eigen wasgelegenheid.

Haal- en brengservice

De toiletwagens worden door Lumineux op locatie geplaatst en gebruiksklaar gemaakt. De buitentoiletten komen inclusief aan- en afvoervoerslangen en elektrakabel. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Aangezien wij de gehele wagen voor uw feest hebben gereinigd bent u bij aanvang verzekerd van een schoon en fris toilet.

Levering op locatie

Heeft u de juiste toiletwagen voor uw feest of evenement gevonden? Dan is het tijd om te kiezen voor een geschikte leverdatum. Wij zorgen ervoor dat de toiletgroep op de gekozen datum en op de juiste locatie wordt afgeleverd. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.