Verwarming

Wilt u het buiten of in de tent wat aangenamer maken? Huur een terrasverwarming, heater of kachel.
De terrasverwarmers worden inclusief gasfles geleverd.
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Terrasverwarmer huren

Buiten een feestje geven is in Nederland toch altijd een beetje spannend. Wordt het niet te koud? Door buitenverwarming te huren bij Lumineux hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. De heaters die wij verhuren geven zoveel warmte af, dat ze zelfs zonder een overkapping uw gasten gegarandeerd warm houden. Maar ze zijn ook uitstekend te gebruiken in combinatie met onze tenten. U kunt bij Lumineux kiezen tussen drie verschillende soorten buitenverwarming, die allen worden geleverd inclusief gasfles.

Buitenverwarming: simpel, een terrasverwarmer piramide of een kanon?

Om uw gasten ook buiten behaaglijk warm te houden kunt u diverse soorten buitenverwarming huren bij Lumineux. Het warmtekanon heeft de grootste reikwijdte, gevolgd door de elektrische heater, maar ook de strak vormgegeven terrasverwarmer piramide en de standaard terrasverwarming staan hun mannetje. Met deze warmteoplossingen weet u zeker dat uw gasten geen kou zullen lijden. Neem een kijkje in het assortiment om de specificaties te bekijken:

De terrasverwarmer werkt ideaal in combinatie met onze tenten, maar eigenlijk hebben ze niet eens een overkapping nodig: ook in de buitenlucht geven deze krachtpatsers voldoende warmte af. Uw gasten zullen zich er prima aan kunnen warmen, of ze nou binnen of buiten staan.

Levering op locatie

Heeft u een geschikte vorm van buitenverwarming gevonden om te huren? Geeft het aan ons door, dan zorgen wij dat de gekozen producten op de juiste datum bij u geleverd worden. Vragen, of wilt u meer informatie over onze buitenverwarming? Neem dan contact op met Lumineux, wij helpen u graag verder. Bekijk ook eens de rest van ons assortiment. Daar vindt u alles wat u voor uw feest of evenement nodig heeft. Van de stretchtent, pagodetent tot aan de rode loper en het servies. Maar ook fakkels, gezellige aankledingsartikelen en praktische zaken als toiletwagens en garderobedelen huurt u bij Lumineux.