Buffetmateriaal huren

Wilt u binnenkort een feest geven? En wilt u uw gasten optimaal verwennen? Regel dan een buffet voor op uw feest. Dit kunnen uw gasten vast waarderen. Of u nou kiest voor een Italiaans, Spaans of Europees buffet: zonder het juiste materiaal is het buffet niets. Bij Lumineux kunt u niet alleen terecht voor diverse soorten catering, maar u vindt hier ook al het nodige buffetmateriaal. Handig, want zo hoeft u zelf niet alle benodigdheden te regelen. Daarnaast verzorgen wij ook de afwas, zodat u zelf niet nog alle borden en buffetbakken hoeft schoon te maken.

Aanbod buffetmateriaal

Bij een buffet hoort het juiste materiaal, zoals onder meer tangen, opscheplepels, buffetbakken en brandpasta. Wat u ook nodig heeft: als u een catering laat verzorgen door Lumineux wordt er altijd gezorgd voor voldoende buffetmateriaal. Voor hoeveel personen het buffet ook is: er is altijd genoeg materiaal op voorraad zodat u zeker weet dat het u en uw gasten nergens aan ontbreekt. Kiest u voor een stamppotbuffet? Dan zorgen we altijd voor voldoende opscheplepels. Bestelt u een buffet met veel vlees en vis? Dan leveren we genoeg tangen waardoor het opscheppen eenvoudig gaat.

Het juiste buffetmateriaal

Bij Lumineux kunt u kiezen voor diverse buffetten. Als u een buffet, ontbijt of lunch bij ons bestelt dan zorgen wij ervoor dat er voldoende borden, bestek en tangen worden meegeleverd. Daarbij maakt het niet uit met hoeveel personen u bent: wij zijn al jaren de specialist in het verzorgen van buffetten en weten daardoor als geen ander hoeveel benodigdheden er allemaal nodig zijn bij een buffet. Neem een kijkje tussen ons aanbod op onze website en kies vandaag nog uit welk buffet u graag wilt hebben en voor hoeveel personen u dit wilt. Wij nemen uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat er niets ontbreekt wanneer het buffetmateriaal betreft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw buffet tiptop is geregeld.