Garderobe huren

Niet het eerste waar iemand aan denkt bij het organiseren van een feest of evenement, maar wel onmisbaar: de garderobe. Uw gasten moeten wel de mogelijkheid hebben uw jassen en tassen op te hangen en te bergen. Een garderobe huren doet u bij Lumineux. Met onze garderoberekken kunt u een garderobe van elk gewenst formaat maken, zodat er plek is voor elke jas.

Afmetingen garderobe

Onze garderoberekken, ook wel confectierekken genoemd, zijn per stuk 1.60 meter breed en 1.80 hoog. Elk rek is voorzien van 50 hangers. Doordat u meerdere rekken aan elkaar kan schuiven kunt u een garderobe realiseren voor een relatief klein feestje thuis maar ook een groot evenement op locatie. Verder verhuren wij ook garderoberekken op wieltjes. Hierbij heeft u keuze tussen hangers of al geïntegreerde haakjes. Wilt u buiten een overdekte garderobe maken? Bekijk dan ook eens ons aanbod aan kleine partytenten, die u eventueel deels open kunt zetten. Zo weet u zeker dat de jassen en tassen van uw gasten droog blijven.

Een compleet verzorgd feest

Naast de garderobe kunt u bij Lumineux nog veel meer partybenodigdheden huren om uw feest tot een succes te maken. Zo vindt u in ons assortiment niet alleen allerhande feesttenten, maar ook zitmeubilair, toiletwagens, verlichting, dansvloeren, glaswerk, servies, linnen en barbecues. Wie graag zijn of haar hele feest uit handen geeft is ook bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw feest van A tot Z voor uw verzorgen, zodat u van begin tot eind zonder zorgen kan genieten.

Levering op elk gewenst moment

Weet u hoeveel gasten u kunt verwachten op uw feest en evenement, en kunt u zo ongeveer inschatten hoeveel garderobegelegenheid u nodig heeft? Geef het dan snel aan ons door. Wij zorgen ervoor dat uw garderobe op de juiste datum op locatie geleverd wordt. Weet u niet helemaal zeker wat u precies nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast de garderobe kunt u voor nog veel meer partybenodigdheden bij Lumineux terecht. Kijk eens rond in onze webshop!