Feest presentatie

Een podium, vuurkorven, kandelaars en misschien zelfs een rode loper? Wanneer u uw feest de presentatie wil geven die het verdient bent u bij Lumineux aan het goede adres. In ons assortiment vindt u alles wat uw feest net dat beetje extra stijl geeft: van groot naar klein en van feestelijk tot chique.

Feest presentatie

Bekijk bijvoorbeeld eens onze fakkels van bamboe, of de chromen afzetpaaltjes die doen denken aan een Oscar-uitreiking en uitstekend passen bij de rode en gouden lopers die wij ook verhuren. Verder vindt u in ons assortiment ook kandelaars, kunstplanten, opblaasbare feestartikelen en een gezellige houten buffetkar om de hapjes mee te serveren. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Gesloten vuurkorf
  • Fakkel bamboe
  • Champagnefles 4M
  • Zilveren loper

Naast deze artikelen vindt u op onze website nog veel meer artikelen die uw feest de presentatie geven die u wenst. Zoals diverse soorten tenten, variërend van klassiek ogende pagodetenten tot aan hippe stretchexemplaren, dansvloeren van hout of met LED-verlichting en buitenverwarming in de vorm van simpele terrasverwarmers tot aan een zogenaamd warmtekanon. Ook voor praktische zaken als toiletwagens en garderobedelen kunt u bij ons terecht. Met ruim tien jaar ervaring in de verhuur van feestbenodigdheden weet Lumineux precies wat een feest of evenement nodig heeft.

Levering op locatie

Wanneer u besluit de artikelen om uw feest van de juiste presentatie te voorzien bij ons te huren maakt u een uitstekende keus. Met onze jarenlange ervaring in het verhuren van feestbenodigdheden weten wij precies wat er nodig is om een feest of evenement te laten slagen. Weet u al met welke artikelen u uw feest wil aankleden? Geef het aan ons door en wij zorgen dat het op de juiste datum geleverd wordt of voor u klaarstaat in ons magazijn in Nieuwegein. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.