Vloeren

Als u in uw eigen tuin of op een andere willekeurige locatie een feest of evenement organiseert met een mooie feesttent heeft u wellicht niet direct die mooie strakke ondergrond die u graag zou willen. U kunt bij Lumineux verschillende soorten vloeren huren om uw feest helemaal naar uw zin te maken.

Dansvloer huren

Bij Lumineux kunt u een dansvloer huren in verschillende soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment houten dansvloerdelen, waarmee u met gemak een mooie dansvloer creëert. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft. Wilt u tijdens een feest dat de gasten echt richting de dansvloer getrokken worden, dan is het wellicht een idee te kiezen voor een LED-vloer. Deze discovloer, die tijdens het dansen handmatig of op de maat van de muziek van kleur verandert, vormt ongetwijfeld het letterlijk stralende middelpunt van elk feest. Knappe gast die dan nog van de dansvloer weg kan blijven.

Vloer voor uw evenement

Naast dansvloeren verhuren we nog meer vloeren voor uw feest of evenement. Voor een houten vlondervloer kunt bent u hier ook aan het juiste adres. Zeker onder een tent is het vaak een goed idee om te zorgen voor een stevige stabiele ondergrond. Met vlonderdelen kunt u dit makkelijk bereiken. Voor een evenement of op een beurs bent u wellicht op zoek naar tapijt? Ook dit hebben we in ons assortiment. De mooie antracietkleurige tapijttegels zorgen direct voor een rustige strakke uitstraling.

Vloer huren bij Lumineux

Bent u eruit welke vloer u wilt huren? Zodra we uw bestelling ontvangen hebben gaan we voor u aan de slag. We zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken dag bij u bezorgd wordt of dat het voor u klaarstaat in ons magazijn. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de vloer uiteraard ook voor u leggen. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.