Linnen

De setting helemaal afmaken met de juiste decoratie zoals schapenvachten, sierkussens of servetten? Of op zoek naar barkrukhoezen, stoelhoezen, hoezensets voor picknicksets of naar een tafelkleeddiner- of buffettafelrok of statafelrokken in vele soorten en kleuren? Bekijk ons uitgebreide aanbod.
✔️Wij verzorgen de was
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag

Linnen huren

Bent u op zoek naar een partij voor het huren van linnen? Dan bent u bij Lumineux aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod stretchrokken voor statafels, stoelhoezen en buffettafelrokken. Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten wat de voordelen zijn van het huren bij Lumineux? We leggen het graag aan u uit.

Stretchrokken huren

Als u binnenkort een feest wilt geven dan zijn statafels vaak een goede keuze. Hier kunnen veel mensen omheen staan en daarbij vinden feestgasten het vaak gezellig om met een groepje te borrelen rondom een tafel. Vindt u het belangrijk dat de statafels passen bij de rest van de aankleding van uw feest? Kies er dan voor om stretchrokken te huren. Deze kunt u eenvoudig bevestigen om uw statafel. Bij Lumineux zijn deze rokken verkrijgbaar in diverse kleuren. Gaat u voor zwart, wit, groen, roze of toch rood? De keuze is aan u.

Stoelhoezen

Ook als u graag stoelhoezen wilt huren is Lumineux uw juiste partner. De stoelhoezen passen perfect bij de stoelen die u tevens kunt huren bij ons. Daarnaast kunt u zelf bepalen in welke kleur u de hoes graag wilt. Bedenk uzelf voordat u een keuze maakt goed wat het thema van het feest is en in welke kleur u alles wilt hebben. Zo is het makkelijker om te kiezen uit ons ruime aanbod.

Linnen servetten

Wilt u een chique etentje of evenement organiseren? Dan kan het een idee zijn om te kiezen voor linnen servetten in plaats van papieren servetten. Zo maakt u de tafelaankleding helemaal af en voegt u een extra beetje luxe toe aan uw georganiseerde evenement. Wilt u dit ook? Of bent u op zoek naar andere linnen items voor uw feest? Bekijk dan ons aanbod op onze website en plaats vandaag nog uw bestelling. Als u ervoor kiest linnen items te huren bij Lumineux hoeft u deze na gebruik niet te wassen, dit doen wij voor u.