Stoelhoezen

De stackchair een totaal andere en feestelijke look geven? Dat kan met deze bijpassende hoezen.
✔️Wij verzorgen de was
✔️Levering één dag voor de gebruikersdag
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Stoelhoezen huren

Geeft u binnenkort een feest of evenement? En wilt u graag dat de aankleding er mooi uitziet? Dan kunnen stoelhoezen niet ontbreken. De meest prachtige stoelhoezen kunt u huren bij Lumineux! Deze zijn verkrijgbaar in het wit en het zwart, voor een erg luxe uitstraling. Benieuwd wat u moet weten over het huren van stoelhoezen bij Lumineux? We leggen het graag aan u uit.

Stretch stoelhoezen

Als u een groot evenement wilt organiseren en u stoelen wilt neerzetten dan wilt u natuurlijk dat u op een snelle manier alles kunt opzetten. Daarnaast begrijpen we dat het oog ook wat wil. Om de stoelen er luxe uit te laten zien, raden we u daarom aan om te kiezen voor stoelhoezen. Deze kunt u eenvoudig om de stoelen doen dankzij de stretchstof. Zo heeft u de stoelhoezen binnen enkele seconden om de stoelen. Wilt u de hoezen er afhalen? Dat is ook zonder moeite gebeurd.

Barkruk hoescover

Ook als u op zoek bent naar een barkruk hoescover dan kunt u bij Lumineux slagen. Door een barkruk te voorzien van een hoes in uw gewenste kleur kunt u ervoor zorgen dat de aankleding van uw feest nog meer een eenheid vormt. Kies een hoes in de kleur die past bij de rest van de meubels en aankleding.

Stoelhoezen huren bij Lumineux

Bent u dus op zoek naar de mooiste stoelhoezen voor uw feest, evenement of bijeenkomst? Neem dan zeker een kijkje tussen ons ruime aanbod op onze website en plaats vandaag nog uw bestelling. Het bestellen via Lumineux is altijd erg voordelig, want wij hanteren altijd scherpe prijzen. Heeft u alles gevonden waar u naar op zoek bent? Geef dit dan door aan ons en we zorgen ervoor dat uw bestelde stoelhoezen worden afgeleverd op uw gekozen datum op de juiste locatie: zo simpel kan het zijn.