Frametent huren

Uw feest of evenement maakt u compleet door een frametent of aluhal bij Lumineux te huren. Bekijk de mogelijkheden voor de diverse maten frametenten.
De frametenten zijn tevens leverbaar met transparante zij- en dakdelen, vraag naar de mogelijkheden.
✔️Inclusief op- en afbouw door onze ervaren tentbouwers
✔️Levering en opbouwen een dag voor de gebruikersdag
✔️Brandcertificaat
✔️Tentboek
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Frametent huren

Bent u voor een te organiseren feest of evenement op zoek naar een tent? Een frametent of alu hal huren kan uitkomst bieden voor alle soorten feesten en partijen. Een frametent is een stuk steviger en stabieler dan een reguliere partytent. De ruimte in een frametent is ook optimaal te benutten, omdat er in de tent geen staanders staan. De frametenten zijn in een groot aantal verschillende afmetingen te huur bij Lumineux. Ook zijn de tenten leverbaar met transparante zij- en dakdelen.

Maten frametenten

We verhuren frametenten in diverse maten. De kleinste frametent is 10 x 10 meter en zo loopt het op tot een tent van 10x 30 meter. Zo is er voor elke gelegenheid en groepsgrootte wel een geschikte alu tent beschikbaar. Ook zijn de tenten aan elkaar te koppelen of u kunt ervoor kiezen één of meerdere pagodetenten te koppelen aan de frametent. Bedenk dus goed hoeveel ruimte u precies nodig denkt te hebben en hoe u dit vorm zou willen geven. Naast frametenten kunt u bij ons ook terecht voor partytenten, pagodetenten en stretchtenten.

Frametent huren bij Lumineux

Bent u eruit welke tent het meest passend is voor uw evenement en wilt u een frametent huren bij Lumineux? U bestelt een tent eenvoudig via de website. We vernemen graag op welke dag u de tent wenst te gebruiken. We zorgen er dan voor dat we de dag voor de gebruikersdag de tent bij u op locatie komen opbouwen. Natuurlijk zorgen we ook dat het naderhand weer wordt afgebroken. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken naar. Onze frametenten worden geleverd inclusief brandcertificaat. Heeft u nog vragen of wilt u graag dat we met u meedenken? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.