Pagodetent

Wilt u een pagodetent huren? Bekijk ons aanbod pagodetenten in verschillende afmetingen en vind de stijlvolle pagodetent met hoge puntdak die past bij uw bruiloft, feest of evenement.
De pagodetenten zijn tevens leverbaar met transparante zijdelen, vraag naar de mogelijkheden.
✔️Prijs is inclusief op- en afbouw door onze ervaren tentbouwers
✔️Levering en opbouwen een dag voor de gebruikersdag
✔️Koppelbaar
✔️Brandcertificaat
✔️Tentboek
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Pagodetent

Een pagodetent is een vierkante tent met een piramidevormig dak. De pagodetent heeft mede door zijn vorm een luxe, stijlvolle uitstraling. Deze tent is daardoor ook geschikt voor vele doeleinden. Denkt u bijvoorbeeld aan bruiloften, zakelijke evenementen of jubilea. Wij verhuren pagodetenten in diverse afmetingen. De pagodetenten zijn ook leverbaar met transparante zijdelen.

Afmetingen pagodetenten

Wanneer in het jaar uw feest of evenement ook plaats zal vinden, een pagodetent zal altijd een goede aanvulling zijn. We hebben pagodetenten in de volgende afmetingen in de verhuur:

De tenten zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. Elke pagodetent is te koppelen met een andere pagodetent, maar ook met onze frametenten. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe groot u de feestruimte wenst.

Pagodetent huren bij Lumineux

Wenst u een pagodetent te huren voor uw feest of evenement? U bestelt een tent zeer eenvoudig via onze website. U geeft aan wat u wenst te huren en op welke dag u het wilt gaan gebruiken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we de dag voor de gebruikersdag de tent komen leveren en zorgen ervoor dat deze opgebouwd wordt door onze ervaren tentenbouwers. Nadien komen we de tent natuurlijk ook weer voor u afbreken. Op deze manier heeft u hier dus geen omkijken naar. U huurt een pagodetent inclusief op- en afbouwservice, brandcertificaat en zijwanden. Heeft u nog vragen of wenst u wellicht advies op maat? Neem gerust contact met ons op.