Partytent

Wie een partytent wil huren voor een feest of evenement is bij Lumineux aan het juiste adres. Van groot naar klein, open of helemaal dicht en in verschillende kleuren: bij ons vindt u een ruim assortiment aan tenten. Daartussen vindt u ongetwijfeld een partytent die past bij uw specifieke wensen.
✔️Inclusief zijwanden
✔️Inclusief op- en afbouw door onze ervaren tentbouwers
✔️Levering en opbouwen een dag voor de gebruikersdag
✔️Prijzen zijn inclusief BTW

Partytent huren

Het huren van een partytent voor uw feest of evenement zorgt er niet alleen voor dat u en uw gasten voorbereid zijn op elk type weer, een mooi exemplaar kan tevens op een positieve manier sfeerbepalend zijn. Lumineux verhuurt daarom tenten in diverse soorten en maten. U vindt dus ongetwijfeld een partytent die precies past bij uw wensen.

Soorten partytenten

Lumineux heeft diverse partytenten in de verhuur. Of u nu een tent wilt huren van 3 bij 3 meter of een grote partytent wenst voor een bruiloft of ander groot evenement, bij ons huurt u het allemaal. Bij slecht weer is het wellicht slim om er een terrasverwarmer bij te huren om de tent te verwarmen. Als het juist lekker weer is kunt u er voor kiezen de losse zijpanelen niet te plaatsen zodat u een open feestlocatie creëert. Naast de reguliere partytenten verhuren we ook andere luxe en bijzondere tenten. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar onze stijlvolle stretchtenten, die door de vorm en uitstraling op elk feest de aandacht trekken. Verder vindt u in ons assortiment ook feestelijke pagodetenten, die door verschillende tenten te koppelen uitgebreid kunnen worden tot elke gewenste grootte.

Levering op locatie

Wenst u een partytent te huren bij Lumineux? Bent u eruit welke maat tent u nodig hebt? U geeft uw bestelling dan gemakkelijk door via de website. We komen de tent dan afleveren op de dag voor de gebruikersdag. De tent wordt vervolgens voor u opgebouwd door onze ervaren tentenbouwers. Naderhand wordt de tent natuurlijk ook weer afgebouwd. U heeft hier dus helemaal geen omkijken meer naar. Heeft u nog vragen of wenst u een advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op.