Terrasverwarming

59.50

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Beschrijving

Terrasverwarming terrasverwarmer heater paddenstoel op gas

Hoogte 250cm

Extra informatie

✔ Inclusief gasfles
✔ Verrijdbaar d.m.v. 2 wieltjes
Handleiding terrasverwarming

Terrasverwarmer huren

Een terrasverwarming kan erg lekker zijn in de winter op het terras of in een tent. Als mensen het koud hebben, is de gezelligheid snel weg. Terrasverwarming is dus extra gezellig voor een leuke, fijne sfeer. Een terrasverwarming wordt ook wel terrasverwarmer of heater genoemd. Wanneer zou u een terrasverwarmer huren? En wat zijn de benodigdheden bij een terrasverwarming? Lees het op deze pagina en vind uw terrasverwarming!

Wanneer terrasverwarmer huren?

Een terrasverwarming brengt warmte en daarmee ook sfeer. Het is dus een goede optie om bij koud weer een terrasverwarmer te gebruiken. Een terrasverwarmer voor een eigen feest in de tuin of in een tent bij een buurtfeest of plaatselijke tentfeest is ideaal. Naast dat het warmte biedt in de tuin, zijn er nog tal van mogelijkheden om terrasverwarmers te huren en te plaatsen. Dit kan voor in een bedrijfshal, tijdens een personeelsuitje, tijdens een jubileum of een relatie event of ga voor een bedrijfsborrel. Zelf een feest organiseren gaat dus prima op elke locatie, als u maar zorgt dat het warm genoeg is! U hoeft trouwens niet perse een feest te geven om onze artikelen te huren, u kunt ook gezellig met een groepje op het terras genieten van een koele zomeravond met onze terrasverwarmingen. Er zijn verschillende soorten terrasverwarmingen: gaat u voor een sfeervolle piramide waar de vlam mooi zichtbaar is? Of gaat u voor een terrasverarming in paddenstoelvorm?

Wel of niet op gas heater?

Een heater of terrasverwarming op gas is ideaal. Een gas terrasverwarmer is gemakkelijk te verplaatsen. Ook is er geen elektriciteit nodig, wat voor de portemonnee ook gunstiger is. Een gas heater is zwaar genoeg door de gasfles die zich onderaan in de voet bevindt. Daardoor hoeft u niet bang te zijn dat de heater snel omvalt of dat u nog een constructie moet bouwen. Het enige nadeel is dat een gas heater best wat warmte verliest bij weersomstandigheden met veel wind. Probeer dat dus af te schermen of ga voor een andere terrasverwarming, bijvoorbeeld een op infrarood.

Benodigdheden terrasverwarming

Bent u overstag om een terrasverwarming te huren? Dan heeft u nog een gasfles nodig bij een terrasverwarming op gas. Bij Lumineux krijgt u de terrasverwarming inclusief een volle gasfles. U kunt er voor de zekerheid nog eentje extra bij huren. Bij een staande heater op elektriciteit raden we u aan om een goede verlengkabel neer te leggen, deze kunt u ook bij ons huren.

Extra informatie

Afmetingen 2.5 cm

Heeft u ook hier aan gedacht?